Quick Contact

Messtech d.o.o.

Srpskih vladara 36/5

RS - 25260 Apatin

office@messtech.eu

Tel.: 00381 25 773 215

Mob.: 00381 65 8811 922

Fax.: 0043 1 253 303 375 53

Naše ponude

Merne mašine video i multi-senzor

DeMeet multisenzorne mašine za merenje su odlično i precizno rešenje u odnosu na merne uređaje kao što su profilni projektori.

Informacija

Precizni merni instrumenti i pribor

Asortiman proizvoda Mitutoyo se sastoji od kompletnog asortimana mernih instrumenata i sistema.
.

Informacija

SmartVision Projektori

Sistem za merenje SMART PROJECTOR pruža merenja u određenom vidnom polju i daje precizne rezultate 2D merenja od malih delova u realnom vremenu.

Informacija

5-osa merene mašine

Sa našim 5-osno kontrolisanim mašinama za merenje koje se sastoje od kombinacije DeMeet i PH20 možete postići brže rezultate uz pomoć CAD-a.
.

Informacija

Naš proizvodni portfolio

Messtech, vaš partner u oblasti visokog preciznog merenja.

Prodajemo proizvode vodećih svetskih proizvođača i idealan partner za sva vaša pitanja o mernim sistemima, optičkim merilima i beskontaktnoj tehnologiji merenja.

Ovde ćete pronaći mali izvod iz našeg asortimana.

DeMeet multisenzorne merne mašine

Merni sistemi koji su samo opremljeni za optičke ili kontaktne mere često više nisu dovoljni, u kom slučaju MultiSensor merne mašine su idealne za geometrijsku kontrolu kvaliteta.
.

DeMeet

DeMeet merne mašine

Mašine za merenje DeMeet su uverljive u celoj svojoj dužini, kako u proizvodnji tako iu laboratoriji za merenje. Oblasti primene merenja CNC sondi su, na primer, preciznost i medicinska tehnologija, plastika i elektronska industrija.

DeMeet

DeMeet video merne mašine

Optička merenja se vrše pomoću sistema kamere, objektiva i podesenog osvjetljenja. Zbog ne-kontaktne prirode merenja, nema rizika od deformacije proizvoda.
.

DeMeet

Approve za DeMeet Multi-Sensor softver

Approve za DeMeet je pravi multi-senzorski softverski paket. Dizajniran je od osnove, ograničavajući razlike između ulaznih podataka uporedivih merenja napravljenih sa različitim mernim uređajima samo na potrebne razlike.

DeMeet

Bitte die für das Benutzerkonto hinterlegte E-Mail-Adresse eingeben. Der Benutzername wird dann an diese E-Mail-Adresse geschickt.

Proizvođači na prvi pogled

Ovde je mali izvod proizvođača naših proizvoda

Specijalizovan za razvoj, proizvodnju, distribuciju i servis preciznih mernih instrumenata i sistema.
Schut Geometrische Meettechniek b.v.
Na stranicu proizvođača - schut.com
Renishav je globalna kompanija čija su ključne kompetencije merenje, kontrola pokreta, zdravstvena zaštita, spektroskopija i proizvodnja.
Renishaw plc
Na stranicu proizvođača - renishaw.de

Zašto Messtech KG je savršen partner

Razvijamo se za kupce - razvijamo i sprovodimo različite merne projekte. Mi smo projektni partneri i navijači na licu mesta i pustimo da naš stručni tok prelazi u svaki naš projekat.

Mi se razvijamo - želimo da konstantno poboljšavamo i povećavamo našu produktivnost. To postižemo kroz kontinuiranu obuku, ali i kroz naše raznovrsne projekte, koji nam omogućavaju da iznova i unapredjujemo.

Razvijamo timski duh - trudimo se prilagoditi potrebama kupca i razvijati razmjenu iskustava i uzajamnu podršku.

Više o nama ...